Informatie

Mijn kracht ligt in het motiveren en enthousiasmeren van mensen, zodat zij persoonlijk en zakelijk kunnen groeien. Ik ben een echte verbinder, die zowel oog heeft voor de belangen van de agrariër, als de aansluiting weet te vinden bij de burger en de overheid. Als erfcoach stimuleer ik ontwikkelingen die passen bij de erfeigenaar en zoveel mogelijk gedragen worden door de omgeving.

Als boerin en bewoonster van het platteland weet ik als geen ander wat er speelt in het buitengebied. Tijdens mijn wethouderschap heb ik van binnenuit kennis gemaakt met de overheid. Sinds 2006 breng ik mijn kennis en ervaringen vanuit deze twee werelden samen in mijn werk als gebiedscoördinator voor het buitengebied in diverse gemeenten. Door mijn opleiding tot coach ben ik nog beter in staat om mensen in hun eigen krachten te laten staan en ze van daaruit hun eigen toekomstbeeld te laten vormen.

Door de contacten die ik heb met de erfeigenaren zie ik dat mensen voortdurend te maken hebben met veranderingen zoals bedrijfsovernames, wisselende prijzen en veranderende regelgeving. Dit heeft invloed op de sfeer in huis. Hierover praten met een ander kan al een opluchting geven. Als erfcoach zet ik mijn kennis en ervaring in voor het mooier maken van het platteland en haar inwoners.

Meer informatie over mijn opleiding en werkervaring is te lezen op mijn LinkedIn